• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Golfbaan

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën :

De baan is gelegen in het stroomgebied van de Poppelse Ley, en grenst aan het beschermd natuurgebied de Regte Heide. De baan behoort tot het grensoverschrijdend Landgoed Nieuwkerk, gelegen ten zuiden van Goirle op steenworp afstand van de Belgische grens. Dit landgoed bestaat uit grote bospercelen en weilanden, doorkruist door het beekje/riviertje De Leye en biedt een habitat voor velerlei soorten vogels, amfibieën, fazanten, reeën en een uitgebreide flora. De golfbaan behoort tot de mooiste 9 holes banen in Nederland en werd in 2016 door de golfsite Leading Courses uitgeroepen tot Hidden Gem, oftewel “Verborgen Juweel”.

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers