• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Golfpro info

Gepubliceerd op : 11 augustus 2017Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën :

Piet van EijndhovenPiet van Eijndhoven, 37 jaar en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Getrouwd en vader van twee kleine ondeugende kinderen. Zelf begonnen met golf in 2006 op het CIOS te Sittard onder leiding van Eric der Kinderen. Daar werd ik zo enthousiast van deze uitdagende sport dat ik na het afronden van het CIOS gestart ben met de B-opleiding. Deze heb ik afgerond in 2006. Op dit moment ben ik bezig met het behalen van mijn A-status. Inmiddels heb ik 11 jaar ervaring en les gegeven op diverse clubs zoals Golfpark de Pettelaar, Golfclub Son en golfclub de Dommel. De laatste 5 jaar geef ik les op Golfclub Toxandria samen met Hans Berkhout waar ik lessen en trainingen verzorg aan alle leden, de jeugd, de ambitieuze jeugd en dames 1. Van beginner tot hcp 0, van 6 jaar tot en met 86 jaar.

Ik ga deze werkzaamheden combineren met het verzorgen van lessen en trainingen op Landgoed Nieuwkerk, een fantastische leuke nieuwe uitdaging! Mijn ambitie is om de golfsport te laten beleven als sport. Bij leden van alle leeftijden en ambitieniveaus. De eerste 2-3 maanden zullen in het teken staan van ontdekken en kennismaken. Hier is het lesaanbod ook op aangepast.
Na deze ‘kennismakingsperiode’ gaan we de winter in. Ook in de winter wordt er een apart programma opgesteld.

Op de dinsdagen / woensdagen en de donderdagochtenden ben ik aanwezig en verzorg ik de lessen. De zondagochtenden verzorg ik de lessen voor de jeugd.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en samen met jullie aan jullie spel te werken.

Tot snel!

contact?!

Tel:        06-46196151

Mail:      golfschoolpietvaneijndhoven@gmail.com