• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Golfschool

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën :

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op onze golfschool. Of u nu beginner bent of al wat langer golft, we helpen u graag om uw spel te verbeteren! U kunt daarbij individuele lessen volgen, maar er worden ook lessen en cursussen georganiseerd in groepsverband.

Zeker als beginnend golfer zijn de groepslessen erg leuk en leerzaam. Naast de juiste technieken leert u direct ook nieuwe mensen kennen waar u mee kunt gaan golfen!

Wanneer u graag één op één met de golfleraar aan uw handicap werkt is dan bieden privé-lessen een prima mogelijkheid om samen uw doelen te bereiken! Deze lessen worden per half uur of per uur gegeven en u kunt hiervoor op dinsdag tot en met zondag voor reserveren middels onze agenda online.

Tijdens de lessen wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en het 9 stappen plan.

Inschrijfformulier Golfclub Landgoed Nieuwkerk

Inschrijfformulier jeugd

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers