• Golfbaan Open
  • Handicarts toegestaan Ja
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Swing mee met de jeugd van landgoed nieuwkerk

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën : Geen categorie

Ben jij nieuwsgierig of jij golfen leuk vind? Of jij net zo’n talent als Joost Luijten kan worden? Wie weet wordt jij wel de beste golfer van Nederland. Maar voor het zover is zal je er wel voor moeten oefenen.

Oefenen is alleen maar leuk als je er veel plezier in hebt en daar zorgen wij voor. Je krijgt les in groepen van 4 tot 8 personen en er zijn 18 lessen per jaar. Daarnaast hebben we ook nog 18 jeugdtee’s per jaar. Dan speel je onder begeleiding van onze jeugdcoaches een rondje op de grote baan. Voor de echte talenten hebben we ook nog een talentklas. Daar worden in een kleine groep de laatste technieken, tips voor in de baan en hoe je het beste een betere golfer kan gaan worden gegeven.

Ons jeugdteam bestaat uit 3 commissie leden, onze golfpro en 6 jeugdcoaches die er voor zorgen dat je tijdens je les alle aandacht en voldoende begeleiding krijgt.

Kijk bij onze lessen welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jou.

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers