• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Talentklasse

Gepubliceerd op : 30 juli 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën : Geen categorie

Nieuw dit jaar op Golfclub Landgoed Nieuwkerk is de talentklasse voor de jeugd. Hiermee proberen de meest fanatieke en beste jeugdspelers van de club de mogelijkheid te bieden om extra lessen te volgen in een kleine groep.

Er worden 5 extra talentklasse lessen gegeven per 6 maanden, dus 10 in totaal. De selectie wordt gemaakt door de golfpro in overleg met de Jeugdcommissie. Er wordt een opkomstpercentage verwacht van 80%, je mag  maximaal 1 van de 5 lessen missen per half jaar.

De jeugdleden die deelnemen aan de talentklasse zullen wel intensiever aan de slag moeten met golfen. Zo worden er bijvoorbeeld persoonlijke doelen gesteld zoals een beoogde handicap binnen 6 maanden, verbetering en oefening van bepaalde slagen.

Hierbij wordt er wel van de ouders verwacht dat ze hun kind(eren) ook de mogelijkheid bieden om extra te kunnen trainen. Er is ook de mogelijkheid om met één van onze jeugdcoaches te oefenen of begeleiding te krijgen tijdens de jeugdtee’s en/of wedstrijden.

De deelname aan de talentklasse kost voor 2015 € 25,- per jeugdlid per 6 maanden. Zowel de ouders als de jeugdleden gaan een overeenkomst aan voor de periode waarin zijn of haar kind de talentklasse mag volgen.

Ook bij de talentklasse geld het  door de NGF geadviseerde ZERO TOLERANCE beleid.

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers