• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Karakter

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorie├źn : Geen categorie

De golfclub is een vereniging van leden en voor leden.

Een grote groep vrijwilligers is via commissies actief betrokken bij het besturen van de club en het organiseren van activiteiten zoals wedstrijden, deelname aan de competitie en evenementen voor de leden. Ook bij het onderhoud en het verbeteren van de baan hebben de leden een belangrijke stem. Bij Golfclub Landgoed Nieuwkerk kom je om te golfen, maar ook om elkaar te ontmoeten en met andere leden actief te zijn.

De leden hebben in het verleden ook een belangrijke bijdrage geleverd in de financiering van de aanleg van de baan. De kosten van de jaarlijkse exploitatie worden opgebracht door de contributie van de leden, aangevuld met middelen uit sponsoring en greenfees.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering, het hoogste besluitvormende orgaan. De vereniging kent tevens een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht ziet er namens de leden op toe dat het bestuurlijke gebeuren in overeenstemming is met de doelstellingen van de vereniging. De bevoegdheden van de Algemene ledenvergadering, de Raad van Toezicht en het Bestuur zijn statutair vastgelegd.

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers