• Golfbaan Open
  • Qualifying Ja
  • Handicarts toegestaan Ja
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Kennis maken en lid worden

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën :

Introductielessen.

Bent u nog niet bekend met de golfsport maar wel benieuwd of het iets voor u is? Maak dan een afspraak met onze golfschool. Wij bieden diverse mogelijkheden om deze boeiende sport te leren kennen. En combineert u uw les arrangement met een lidmaatschap van de vereniging, dan krijgt u een aantrekkelijke korting.

Introductie lidmaatschap

Wilt u uitgebreid kennismaken met onze vereniging, dan is een introductielidmaatschap iets voor u. Dit lidmaatschap duurt 6 maanden en kan aansluitend ook nog eens eenmalig met 6 maanden worden verlengd. Hiermee kunt u niet alleen onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, maar krijgt u ook een ongelimiteerd speelrecht voor de baan en kunt u deelnemen aan wedstrijden. U kunt dit lidmaatschap naar keuze combineren met een van de les arrangementen

Volwaardig lidmaatschap

Hiermee heeft u een onbeperkt speelrecht en direct toegang tot alle faciliteiten en activiteiten die Golfclub Landgoed Nieuwkerk u biedt. Als volwaardig lid van de vereniging heeft u tevens stemrecht. U heeft daarbij de keuze uit twee varianten:

  • Lidmaatschap met jaarabonnement. Hierbij betaalt u uitsluitend een jaarlijkse contributie.
  • Lidmaatschap met jaarabonnement en ledenlening. Hierbij verstrekt u een renteloze lening aan de club. In ruil daarvoor geldt voor deze variant een gereduceerd  jaarlijks abonnementstarief.

Natuurlijk kunt u ook dit lidmaatschap aanvullen met een van de les arrangementen

ACTIE. Wordt nu volwaardig lid en betaal de eerste 2 jaar slechts € 72,50 per maand!

Was u nog niet eerder lid bij onze vereniging en kiest u nu voor dit abonnement, dan ontvangt  u vanaf de 1e maand van uw lidmaatschap gedurende 24 maanden een korting van bijna 20% op het hiervoor geldende tarief. U betaalt slechts € 72,50 per maand (€ 870,- p. jaar). Is voorafgaand daaraan sprake geweest van een introductielidmaatschap, dan wordt deze kortingsperiode van 24 maanden verminderd met  het aantal maanden van dit introductielidmaatschap.

Jeugd lidmaatschap

Voor jeugd in de leeftijd t/m 27 jaar gelden afzonderlijke lidmaatschapsvoorwaarden. Voor de jeugd t/m 18 jaar is hierbij een lespakket inbegrepen. Lees meer…

 

Klik hier voor alle informatie over onze tarieven

 

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers