• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Horeca 2019

Gepubliceerd op : 29 augustus 2018Geschreven door : MarianneMarianneCategorieën : Geen categorie

Vanaf 1-Januari 2019 gaat ForeAll v.o.f. op Landgoed Nieuwkerk  zorg dragen voor de horecavoorzieningen in het clubhuis

ForeAll v.o.f. is de naam van het juridisch /fiscaal vehikel waarmee Ton Willems en zijn partner Cynthia Haring vanaf 1 januari 2019 het clubhuis gaan bestieren.

Onderstaand een eerste kennismaking.

Ton Willems

48 jaar, ervaring als bedrijfsleider/eigenaar van Eetcafé Jack’s in Tilburg, en bedrijfsleider catering Slagerij van de Zande in Tilburg.

De gast staat bij mij centraal. Van nature zit het gastheerschap in mijn bloed. Gasten voelen zich al snel ‘thuis’ bij mij. Ik bied een luisterend oor aan een ieder die zin heeft in een praatje. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel.”

Cynthia Haring

47 jaar, eravring als partner in Ton’s Eetcafé Jack’s en als medewerkster /coördinator restauratieve faciliteiten van woonzorgcentrum deKievietshorst en Elisabeth Ziekenhuis Tilburg

De komende maanden gaan we ons voorbereiden op de uitdaging om onze visie op het horecadeel van Golfclub Landgoed Nieuwkerk te kunnen realiseren. We hopen er samen met u een succes van te kunnen maken en hopen u vanaf 1 januari 2019 welkom te mogen heten in het clubhuis.

Ton  & Cynthia

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers