• Golfbaan Open
  • Qualifying Ja
  • Handicarts toegestaan Ja
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Wat kost het

Gepubliceerd op : 27 mei 2016Geschreven door : Joost VerheijenJoost VerheijenCategorieën : Geen categorie

HALF JAAR TRAININGSLID (Introductie Jeugd Arrangement)

85 euro (inclusief gebruik materialen)

Ons halfjaarlijkse trainingsabonnement is in het leven geroepen door de vereniging om jeugdleden de mogelijkheid te geven om 6 maanden kennis te maken met de golfsport, onze club en jeugdleden.

Dit abonnement kan perfect synchroon lopen met ons 6 maanden proefabonnement  voor de reguliere golfers. Zo kunt u samen met uw kinderen kennis maken met onze club..

Iedereen kan zich opgeven voor dit abonnement, of je nu wel of geen ervaring hebt met golfen. Omdat onze jeugdtee’s begeleid worden kun je daar altijd aan meedoen, of je nu al wel of nog geen GVB en/of officiële handicap hebt.

Bij het trainingsabonnement heb je echter geen recht om vrij te spelen in de baan naast de lessen en de jeugdtee’s. Daarnaast is het ook niet mogelijk je GVB of theorie examen te behalen. Wel mag je deelnemen aan de lessen, jeugdtee’s en alle activiteiten die in die periode worden georganiseerd voor onze jeugdleden.

VOLWAARDIG JEUGDLID

Contributie inclusief lesgeld afhankelijk van leeftijd. Dit kun je terugvinden bij de tarieven van de lidmaatschappen

Als volwaardig jeugdlid kan het lid deelnemen aan alle geplande lessen, jeugdtee’s en activiteiten van de jeugd. Daarnaast mag het lid onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten en de baan (indien baanpermissie). Verder is het mogelijk het GVB te behalen inclusief theorielessen.

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers