• Golfbaan Open
  • Draagtas verplicht Nee
  • Zomergreen Ja

Grens overschrijdend gedrag

Gepubliceerd op : 18 augustus 2018Geschreven door : MarianneMarianneCategorie├źn : Geen categorie

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft in samenspraak met NOC/NSF een (tucht) reglement vastgesteld inzake grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie.

Golfclub Landgoed Nieuwkerk heeft dit reglement integraal overgenomen.

Vooruitlopend op de definitieve benoeming van de in dit reglement genoemde vertrouwenspersonen, zullen vooralsnog Paul Ritzen (voorzitter@golfclublandgoednieuwkerk.nl) en Ineke van Eerden (secretaris@golfclublandgoednieuwkerk.nl)aanspreekpunt zijn.

De volledige tekst van het reglement kunt u lezen door middel van onderstaande link.

NGF Tuchtreglement Seksuele Intimidatie

Copyright Golfclub Landgoed Nieuwkerk 2016 - all rights reserved | Powered by Everything About Computers