Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hole 1

Handicap 0 / score par of beter
Richt uw spel over het midden van de bunker, maar niet te ver. Houd een maximale afstand van 210 meter van de tee aan om een eenvoudig schot naar een oplopende green te spelen. Vooral de eerste helft van de green is beschermd met bunkers.

Handicap 18 / score bogey
Het is slim om de bal qua afstand voor de bunker te spelen en dan te kijken of de green kan worden bereikt. Midden voor de green is een goede plek om te liggen met een relatief eenvoudige chip komt u in de buurt van de vlag.

Handicap 36 / score dubbel bogey
Het is aan te raden de afstand in drieën te delen om bij de green uit te komen. Vanaf de tee kunt u zeker meer risico nemen om afstand te maken, wees vervolgens slim en deel de hole op in meerdere slagen.

Handicap 54 / score triple bogey
Speel vooral niet door de binnenbocht, maar probeer rechts om de bunker heen te spelen. Met 3 of 4 slagen bij de green is een goed resultaat, speel zoveel mogelijk van de hindernissen weg.

Hole 1

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.