Zoek
Sluit dit zoekvak.

Borrelbokaal

Borrelbokaal

Een gezellige wedstrijd op de vrijdagnamiddag. Na het werken even een rondje golfen en daarna met uw golfmaatjes een lekker drankje en hapje nuttige op het mooiste terras van Brabant. Iedere wedstrijd heeft zijn eigen originele spelvorm. Daarbij geldt de olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen, MAAR… kennis van de golfregels kan soms handig zijn. Wie weet levert het zo nu en dan nog wat bonuspunten op 😉.

De Borrelbokaal vindt dit jaar plaatst op de volgende dagen:

  • vrijdag 7 april
  • vrijdag 14 juli
  • vrijdag 8 september
  • vrijdag 10 november (Glow in the Dark)

Inschrijven leden 

Wat leuk dat u wilt deelnemen aan de borrelbokaal! De inschrijving gaat via e-golf zoals u gewend bent.

Donderdag voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u de startlijst met daarbij de uitleg van de wedstrijdvorm. Wij willen u vriendelijk vragen op de wedstrijddag voor aanvang van uw ronde het inschrijfgeld contant te voldoen. 

Inschrijven gastspelers 

Gastspelers zijn bij de Borrelbokaal ook van harte welkom. De kosten bedragen €50 per persoon. Dit is inclusief greenfee, een hapje en drankje in de baan. 

Om in te schrijven als greenfeespeler kunt een e-mail sturen naar borrelbokaal@golfclublandgoednieuwkerk.nl  

Flightindeling

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren ten aanzien van de flightindeling. Wij kunnen echter niets garanderen. 

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.