Search
Close this search box.

Clubkampioenschappen Matchplay

Clubkampioenschap Matchplay

Jaarlijks wordt er binnen onze vereniging gestreden om het clubkampioenschap Matchplay. Er kan ingeschreven worden voor 3 verschillende categorieën, te weten: senioren, dames en heren.

De wedstrijd gaat vanzelfsprekend over 18 holes en vond dit jaar plaats op 8 en 9 juli. Klik hier om in te schrijven. 

Winnaars 2022

Wat een fantastisch weekend was het, de Matchplay Kampioenschappen 2022. Wie zouden de opvolgers worden van Mari en Hennie. Zaterdag werd met 16 heren en 10 dames gestreden om dat felbegeerde Clubkampioenschap, eeuwige roem en een vermelding op het kampioenenbord. ’s Ochtends ontbrandde de strijd bij de heren. In de eerste ronde bleek Lars te sterk voor de titelverdediger Mari en had Robbert de handen vol aan Floris. Ook 4 dames streden in de eerste ronde. Sandra en Grazia bleken te sterk. 
De kwartfinale weer verrassingen bij de heren, oud winnaar Ruben moest zijn meerdere erkennen in Olivier en was mister Matchplay Paul te sterk voor Lars. Bij de dames was er een spannende partij tussen Ingrid en Barbara waarbij Barbara met 1 up door mocht naar de halve finales van zondag.  
Zondag ochtend, halve finale tijd. Paula nam het op tegen Barbara en Leonie trad aan tegen Hennie, de kampioen van 2022. Paula en Leonie wonnen hun partij waardoor er bij de dames de nr. 1 en 2 van de plaatsingslijst de finale bereikten. Bij de heren nam Paul het op tegen Olivier en Robbert tegen Rob. Olivier en Rob wonnen, het beloofde twee mooie finales te worden.
Leonie en Paula maakte er een fantastische finale van waarbij er extra holes nodig waren. Uiteindelijk won Leonie, maar wat was het spannend. Bij de heren streden Rob en Olivier waarbij Rob uiteindelijk de betere was, maar dat de jeugd er aan komt heeft Olivier bewezen. Laat het een voorbeeld voor al onze jeugdleden zijn. 
Over alle verrassingen, punten, birdies, missers etc., zal nog lang worden nagepraat en voor diegene die dit jaar geen tijd hadden deel te nemen, o.a. de senioren, we hopen jullie volgend jaar massaal te mogen begroeten om mee te genieten van deze fantastische wedstrijd.. Kli

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.