Search
Close this search box.
Golfpro Kevin Broekhuis Nieuwkerk

Golfpro Kevin Broekhuis

 Landgoed Nieuwkerk is weer een stap in mijn zelfontwikkeling, het opzetten van een nieuwe structuur en het opleiden van spelers op ieder niveau.
Mijn motto, train met een doel en maak dit meetbaar, zie de progressie

Wat is jouw doel? Mag ik jou daarbij helpen?

 

Meer over Kevin

PGA Certified
Trackman Level 2 badge

Lesagenda

Achtergrond

Mijn naam is Kevin Broekhuis, geboren 13 juni 1986 te Almere.

Ik ben van jongs af aan met (top)sport bezig geweest en vanaf 2000 met golf. Mijn echte verslaving was tijdens de eerste wedstrijd, waar mijn allereerste bal bijna een hole-in-one was. Dat was makkelijk, dacht ik…

Na veel trainen, lange dagen en wekelijks te lessen ben ik meervoudig clubkampioen geworden en heb ik ook nationaal mooie resultaten neergezet. Het was tijd voor de volgende stap, professional worden en de tour op.

2,5 jaar heb ik dit mogen doen, heel Europa door om toernooien te spelen op (toen) de EPD Tour. Een top-10 plek in Marokko als beste resultaat, maar alles bij elkaar niet goed genoeg voor de ‘echte’ stap hoger.
Besloten om na deze jaren te stoppen en mezelf te richten op het lesgeven.

Tijdens mijn opleiding stage gelopen op de Gelpenberg onder leiding van Mette Hageman. Daarna in loondienst op Naarderbos, tijdens mijn examen van mijn opleiding een baan aangeboden gekregen op Princenbosch en sinds enige tijd werkzaam op Zeewolde. Het is altijd een zoektocht naar de juiste plek. Landgoed Nieuwkerk is weer een stap in mijn zelfontwikkeling, het opzetten van een nieuwe structuur en het opleiden van spelers op ieder niveau.
Mijn motto, train met een doel en maak dit meetbaar, zie de progressie Wat is jouw doel? Mag ik jou daarbij helpen?

Eigenschappen:
• Gedreven
• Oplossingsgericht
• Positief
• Sociaal
• Geduldig
• Enthousiast
• Klant- en servicegericht

Werkervaring / kwalificaties:
• Playing professional EPD Tour
• Stagiaire DGC de Gelpenberg bij Mette Hageman
• Golfprofessional op Golfbaan Naarderbos
• Golfprofessional op Golfclub Princenbosch
• Golfprofessional op Golfclub Zeewolde
• Lesgeven op ieder niveau, beginner tot onder 0 (PGA Holland professional)
• Lesgeven aan jeugd (opleiding coach jeugd afgerond)
• Organiseren van clinics en golfreizen
• Trainen competitie teams (o.a. coach landskampioen heren 27 holes Zeewolde)
• Trackman certified level 2
• Fitness instructeur level 1
• PGA mental coach level 1

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.