Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hole 16

Handicap 0 / score par of beter
Plaats uw afslag het liefst midden op de fairway. De hole is smal, met na de sloot bomen links op de fairway. Houd met de approach het midden tot rechts op de green aan. Let op; de green heeft 2 plateaus.

Handicap 18 / score bogey
Verdeel de te overbruggen afstand over 3 slagen. Ga voor de eerste slag rechts op de fairway, de tweede slag over de sloot als het lukt voorbij de bomen op de fairway. Vanuit hier kunt u de hole rustig uitspelen.

Handicap 36 / score dubbel bogey
Richt u op de rechterkant van de fairway, een volgende slag blijft ook nog voor de sloot. Dan richting de green, let op deze is lang en wordt bewaakt door bunkers, houd dus rechts aan.

Handicap 54 / score triple bogey
Dit is een lastige hole. Gun uzelf 4 of 5 slagen om de green te bereiken. De hole is smal, kies dus voor korte veilige slagen. De green is heel lang, midden green is altijd een goed resultaat.

Hole 16

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.