Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaggenwedstrijd

Vlaggenwedstrijd

Traditiegetrouw spelen we ieder jaar op Koningsdag de vlaggenwedstrijd (Zaterdag 27 april 2024) Elke speler krijgt aan het begin van zijn ronde een vlaggetje mee waarop zijn of haar naam staat. De vlaggenwedstrijd wordt gespeeld met volledige handicap verrekening. Als een speler op basis van zijn handicap bijvoorbeeld 24 slagen krijgt op onze par 71 baan, dan mag de speler dus 24 + 71 = 95 slagen doen. Met gebruikmaking van dat aantal slagen probeert elke speler zover mogelijk in de baan te komen. Elke hole moet afgemaakt worden door de bal in de hole te putten.

Nadat de speler zijn slagen (in dit voorbeeld 95) heeft gebruikt plaatst hij zijn vlag. Degene die aan het einde van de wedstrijd het verste is gekomen, is de winnaar. Het kan dus gebeuren dat spelers door spelen tot 19de of zelfs 20ste hole.

Verslag Vlaggenwedstrijd 2023

Vragen

Heb je vragen over deze wedstrijd? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie door een e-mail te sturen naar wedstrijdcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl of neem telefonisch contact op met de wedstrijdleiding te weten: 

  • Paula Wagemakers (06-15460655) 
  • Coby Jonker (06-40490587)
Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.