Search
Close this search box.

Hole 14

Handicap 0 / score par of beter
Een uitdagende par 5. Ga voor een tee shot over de bunker in de binnenbocht en dan met uw tweede slag naar de green. Let op bij een eventuele lay-up dat u links aanhoudt.

Handicap 18 / score bogey
Probeer bij de afslag links van de bunkers te blijven, richt u op het midden van de dogleg (bocht). Vanaf daar een tussenslag richting de linkerkant of het midden van de fairway. Vanaf rechts is de slag naar de green namelijk moeilijker. Bij de approach mikt u op midden green of rechts op de green.

Handicap 36 / score dubbel bogey
Bij deze hole is het belangrijk om in de buitenbocht te blijven. Het gedeelte net na de bocht verdient aandacht, omdat het smaller wordt. Ideaal zou zijn wanneer u ca. 60 meter over houdt richting de green en mik dan op het midden of een beetje rechts op de green.

Handicap 54 / score triple bogey
Het lijkt een lange hole, maar als u de afstand deelt over het aantal slagen wat u heeft, valt het mee. Speel de bal richting green aan de rechterkant om bunkers uit het spel te houden.

Hole 14

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.