Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugdcompetitieteam kampioen!

IMG-20220703-WA0004[2]

Nadat we in het voorjaar al 4 kampioenschappen mochten vieren, hebben we nu wederom fantastisch nieuws: Ons jeugdteam is kampioen geworden! Ze speelden met en tegen de spelers van Leeuwenbergh, Princenbosch en Best. Door dit kampioenschap promoveren ze naar de 1e klasse.  We feliciteren uiteraard Olivier, Lars, Mees, Dorus, Teddy, Manuel, Ties en Jules met dit resultaat.

Vorig jaar werd onze jeugd ook kampioen, Olivier en Lars zijn inmiddels actief bij de herencompetitie 36 holes  en hebben 1 wedstrijd in de jeugdcompetitie mee gedaan. Met 4 nieuwe spelers zijn ze de competitie in gegaan. Het is extra mooi om te zien dat onze jeugdcommissie erin is geslaagd weer een kampioensteam neer te zetten. We feliciteren dan ook de jeugdcommissie en Paul Nout als pro met dit kampioenschap. De jeugd heeft de toekomst, geweldig gedaan!

Zondag aanstaande is er een jeugdwedstrijd. Na deze wedstrijd zullen onze kampioenen worden gehuldigd. (verwachting is rond 15.30 uur) Voor alle deelnemers aan de jeugdwedstrijd is er na de wedstrijd friet om het kampioenschap te vieren.  Uiteraard bent u van harte welkom om  te komen kijken en onze jeugd aan te moedigen en te feliciteren.

Deel deze post

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.