Zoek
Sluit dit zoekvak.

Greenkeeper Tonie neemt afscheid

tonie

Ongeveer 4 weken geleden verraste Tonie ons met onderstaand bericht:

Na ruim 27 jaar met veel plezier op Landgoed Nieuwkerk gewerkt te hebben, is er iets anders op mijn pad gekomen. Ik ben gevraagd om het stadionveld en de bijbehorende sportvelden van Willem II te gaan onderhouden. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Het was een moeilijk besluit, een groot deel van mijn leven heeft zich toch afgespeeld op jullie golfbaan.  Ik zal mijn collega’s, het werk, de golfbaan, maar zeker ook de aanspraak in de baan van jullie zeker gaan missen. Bedankt voor alles wat jullie voor mij en mijn gezin betekend hebben de afgelopen 27,5  jaar. 
We zien/spreken elkaar nog.  Groet , Tonie van de Sande

Vandaag was zijn laatste werkdag  en daar werd natuurlijk bij stil gestaan! Dank je wel Tonie voor alles en veel succes met je nieuwe baan.

Deel deze post

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.