Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hole 12

Handicap 0 / score par of beter
De tee ligt schuin op de fairway, let op bij het mikken van het tee shot. Op drive afstand wordt de hole iets smaller, u kunt er voor kiezen korter van de tee te spelen, al wordt de approach dan pittig naar deze goed bewaakte green.

Handicap 18 / score bogey
Op papier de moeilijkste hole van de baan. Het is dan ook geen schande om met 3 op de green te liggen. Speel de tweede slag voor de fairway bunkers om een vrij eenvoudige chip over te houden naar een licht oplopende green.

Handicap 36 / score dubbel bogey
Let bij de afslag op de afstand naar de bunkers. Blijft u ervoor of kunt u eroverheen? De green is goed bewaakt met veel bunkers. Speel de bal met de approach naar het midden van de green, zoek de ruimte op.

Handicap 54 / score triple bogey
Het is een lange hole met veel bunkers. Geef uzelf 4 of 5 slagen om op/rond de green te komen. Zoek de ruimte op de baan om de bal te plaatsen. Het begin is lastig met de bunkers en de goed bewaakte green. ‘Keep it simple’ is het advies op deze hole!

Hole 12

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.